Monaco, Gourdon en Saut du Loup
Door: marloesincannes
Blijf op de hoogte en volg Marloes
22 September 2010 | Frankrijk, Cannes
Ik dacht ik moet nog even weer een berichtje met wat foto's plaatsen. Ik zit hier alweer een maand! Wat gaat de tijd snel..
Gisteren ben ik met Cleo en Ninon de meiden van m'n school naar Monaco geweest. We zijn naar Musee Oceanique geweest. Erg gaaf, ik wist niet dat er zo veel gekke vissen in de zee zwemmen!! :D
Verder hebben we in Monaco zo'n uber toeristisch treintje gepakt en zo een sight see van Monaco gedaan haha.. Het was wel leuk, langs het casino, kasteel etc etc..
Vandaag ben ik met Jozefien m'n huisgenootje naar Gourdon geweest om te lunchen. Een plaatsje iets voorbij Grasse. ONTZETTEND mooi uitzicht over Nice, Cannes en de steden/dorpjes er tussen in. Hier hebben we gelunched en zijn daarna verder gereden naar Saut du Loup. Een mooie waterval bekeken en daarna nog wat rondgereden in de bergen omdat het hier ontzettend mooi is gewoon! :D
Dus zo vliegen m'n twee vrije daagjes weer voorbij en begin ik morgen weer met 5 dagen achter elkaar om 06.00 uur op staan. Het blijft wennen helaas...
Vanaf volgende week krijg ik ook wat andere diensten. Zoals een coupure dienst (van 8-12 en daarna van 17-21uur) en weer een avond dienst jeej!
Volgende week donderdag is op het privéstrand van het hotel de afscheidsborrel van een aantal collega's en dus ook van Jozefien.. Daarna zal er in het hotel wel weer heel wat veranderen omdat er aardig wat mensen vertrekken helaas..
Bij dit berichtje weer wat willekeurige foto's geplaatst voor de liefhebbers ;)
Liefs Loes!!
PS: iedereen nogmaals weer bedankt voor de leuke reacties steeds, merci!
22 September 2010 - 18:32
Gerty:
He Marloes, wat heerlijk toch je werk steeds afwisselen met een mini vakantie, het lijkt mij ontzettend genieten !!
liefs Gerty -
22 September 2010 - 19:38
Angela:
Hoi Marloes,
Wat is het nog een lekker weertje daar bij jou. Geweldig. Klinkt allemaal weer goed. Vind je de stage die je doet ook leuk en/of leerzaam. Groetjes van ons allemaal. -
23 September 2010 - 09:49
Gert!:
wat is dat voor kort verhaal dan?!?! kan niet hoor! haha! just kiddin babe! leuke foto's ook! vooral die van dat winkeltje in gourdon, heerlijk frans!
we skyppuuh!
XX -
23 September 2010 - 10:05
Paps:
hoi,
Wat is het toch heerlijk om die mooie beelden van die schitterende omgeving te zien!Krijg zo zin om er naar toe te rijden...Je had eigenlijk een lunch moeten nemen in dat restaurant (LE LOUIS XV)van het hotel rechts van het casino. Dat is van Alain Ducasse, een beroemde chef. Wel een beetje duur misschien (140 euro pp, maar wel 2 gangen,+ kaas en inclusief wijn -vast niet van die morsige rosé- en koffie).Nou ja andere keer dan maar hè.
Succes met opstaan! BIG HUG! -
23 September 2010 - 10:06
Paps:
He Gert!, alsof die verhalen van jou zo lang waren .....HAHAHA -
23 September 2010 - 21:42
Myrthe:
Heerlijk verhaal weer! Het weer ziet er ook nog steeds lekker uit! Hoop dat, dat over twee weekjes ook nog is! Tot dan chick! kuss -
27 September 2010 - 12:49
Tineke:
Hoi Marloes
Fijn dat je het zo naar je zin hebt.
Ik zat net te denken: wat je absoluut ook nog eens moet zien als je daar bent is: La Fondation Maeght (www.fondation-maeght.com). Een schitterend museum met schilderijen van Miro, Giacometti en het ligt heel mooi. Het is in St Paul de Vence. Dat moet je ook echt even bezoeken het kleine stadje zelf, het is schitterend. Je hebt daar een hotel / restaurant als je dat kan bezoeken ook dat heet La Colombe d'Or (Yves Montand en Simone Signoret zijn daar getrouwd. Je hebt bekende schilders die daar geschilderd hebben op de muren zoals Fernand Leger en Miro. Ik ben er jaren geleden geweest maar het heeft een grote indruk om me gemaakt.
Liefs van een koud en grijs Parijs
Tineke
10 Oktober 2010 - 17:34
Gerty:
Hai marloes in Cannes ! Heb je het nog naar je zin?? Lang niets van je gehoord en ben wel nieuwsgierig hoe het met je gaat! Wij hadden heerlijk weer vandaag hele middag in bikini in de tuin kunnen lezen. Liefs en een dikke kus, Gerty